Camilla Olsson

Livet blir vad man gör det till!

matlagningsstafetten 31/10

Lördagen 31/10 -
Hade familjen Näs och min familj en matlagningsstafett.
Vi var uppdelade i tre lag, med utantag för två personer.
(Henke fick denna sjuka vi andra lider av nu
och syster firade sig tillsammans med sina vänner)




Förrätt (Bruschetta x3)

Tre olika röror på vitlöksbröd.
Klassiskbruschetta:
med olivolja, örtsalt, tomater och basilika
Salamibruschetta:
med ricottaost, soltorkade tomater, svarta oliver
Laxbruschetta:
med grön sparris, pepparrotsvisp, skivad lax och kapris
(Jag, Gisela och pappa)






Varmrätt (Fläskfilé i whiskysås)
Helstekt fläskfilé med med gräddig sås,
röda plommon och potatispuré
(Madde, Anita och Mamma)





Efterrätt (Cheescake)
På philadelphiaost och grädde
med färska jordgubbar
 (Sven-Åke och Glenn)


    


PS: mitt lag stod även för dukningen



 


Otroligt mysig dagsaktivitet..
även promenaden till ICA viksjö där vi handlade allt,
sällskapspelet barngeni innan maten och gemensamt teamwork
vid matlagnin, dukning osv.
(stafett eftersom lagen turades om att ha utrymmet i köket)

PS 2: den läbbiga röda drycken på bilden är mitt livs
första bloody mari. Den absoluta halloweendrinken
som man bara måste ha prövat någon gång i sitt liv.
(även fast den smakar skarrit) 
                                                                                              





Kommentarer



Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: